KNX-alustan verkkokurssi

Sähköinfo Oy:n yhteistyössä KNX Finland ry:n kanssa tuotettu KNX-alustan perusteet verkkokurssi on tarkoitettu etäopiskeluun. Voit opiskella esimerkiksi kotona sinulle sopivalla hetkellä.

Kurssilla käydään läpi KNX-alustan järjestelmien yleisesittely ja tehdään silmäys KNX:n tarjoamista käyttö- ja sovellusmahdollisuuksista. Tarkemmin kurssilla käydään läpi järjestelmään kuuluvat laitteet ja niiden väliset kommunikaatiomediat. Lisäksi esitellään, miten ja missä formaatissa järjestelmän sanomat kulkevat laitteiden välillä. KNX-alustan järjestelmien tarjoamat ratkaisut osana nykyaikaista kiinteistöä esitellään. Laadukas KNX-toteutus vaatii suunnitelmallisuutta ja kurssilla opetetaan hallitsemaan KNX-projektit alusta loppuun. Lopuksi tehdään vielä katsaus, miten ETS-ohjelmaa käytetään. Ohjelmointia kurssilla ei kuitenkaan opeteta.

Kurssin suorittamisesta saat itsellesi PDF-muotoisen todistuksen, jonka voit halutessasi tulostaa.

Voit suorittaa verkkokurssia silloin kun sinulle parhaiten sopii. Voit liikkua kurssissa edestakaisin ja kerrata kaikkia kohtia opintoajan puitteissa. Verkkokurssi on käytettävissäsi kolmen kuukauden ajan Severi-palvelussa siitä, kun olet oston jälkeen saanut erillisen viestin käyttöoikeuden avautumisesta.


KNX Finland ry:n tietosuoja ja henkilötietojen käsittely


Kurssisivulle: http://kauppa.sahkoinfo.fi/product/1454