Urakoitsijat Etelä-Suomi

KNX PartnerListaamme ensiksi kansainvälisen KNX Partner -sertifikaatin suorittaneet yritykset. Muut KNX Finland ry:n jäsenyritykset löydät näiden alta aakkosjärjestyksessä. Kaikki kansainvälisen Partner-sertifikaatin suorittaneet toimijat on listattu kansainvälisellä KNX.org -sivustolla.


Digisähkö Oy, Espoo

Partner KNX

Digisähkö on taloautomaation johtava edelläkävijä. Palveluihimme kuuluu KNX-, sähkö- ja av-suunnittelu, sekä kattava taloautomaatiourakointi avaimet käteen periaatteella kuten esimerkiksi KNX-kohteen toteutus ja ohjelmointi. Lisäksi erikoisosaamisemme on se, että toteutamme integroinnit erilaisiin taloteknisiin- ja AV-järjestelmiin.


Marjasähkö Oy, Ilola

Partner KNX Toimintamme tarkoitus on auttaa ihmistä eteenpäin hänelle merkityksellisen, elämänsä kenties suurimman taloudellisen ja tunteikkaimman rakennushankkeen sähköjen suunnittelun saralla.
Sähkösuunnitelu.com toiminta perustuu arvojen pohjalta johtamiseen. Arvot viitoittavat polkua valitsemaan oikein matkallamme. Arvoista kohoavasta kulttuurista syntyy yrityksemme sydän. Autamme asiakkaitamme ratkomaan keskeisiä ongelmakohtia avoimesti ennen varsinaisen rakennustyön aloittamista.


Caverion Suomi Oy,Caverion Vantaa

Partner KNXCaverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita ratkaisuja kiinteistöille ja teollisuudelle. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistön ja teollisuuslaitoksen koko elinkaaren ajan.


Franklin oy, Helsinki

Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme kiinteistöjen ja rakennusten moderneja sähköteknisiä ratkaisuja dynaamisella otteella. Uskomme yhteistyön voimaan ja käytössämme on uusimmat energiaviisaan rakentamisen vaatimuksiin vastaavat järjestelmät ja tuotteet.


Kalevan Sähkö

Kalevan Sähkö Oy, Tampere

Partner KNXKalevan Sähkö Oy on Tamperelainen sähköasennusten ja sähkötarvikemyynnin raskaan sarjan ammattilainen. Meiltä KNX tuotteet suunnittelusta toteutukseen.

LSK Electrics Oy, Lahti

LSK Electrics Oy on Etelä-Suomessa toimiva talotekniikan ja Partner KNXteollisuusautomatiikan toimittaja. Saat meiltä kaikki sähkö-, tele- ja turvajärjestelmäasennukset mitä kotisi tarvitsee. Tarjoamme myös teollisuuden kunnossapito-, huolto-, suunnittelu- ja käytönjohtopalveluita.

PPK-SähköPPK - Sähkö Oy, Lohja

Partner KNXLohjalainen PPK-Sähkö Oy toteuttaa KNX-kohteiden suunnittelun ja urakoinnin Läntisellä-Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla.


Saipu Oy, Helsinki

Partner KNXSaipu Oy:n toiminta kattaa kaiken talotekniikan – suunnittelun, projektoinnin ja ylläpidon. Palvelemme asiakkaitamme sähkö ja teleasennuksissa pääkaupunkiseudulla sekä Turun talousalueella.

Sähköliike TehoSähköliike Teho Oy, Kotka

Partner KNXKNX- ja sähköjärjestelmiensekä hälytys- ja valvontajärjestelmien suunnittelu- ja asennuspalvelut.Sähkö PietikäinenSähkö Pietikäinen Oy, Nurmijärvi

Partner KNXOlemme pääkaupunkiseudulla toimiva sähkösuunnittelu- ja sähköurakointiyritys. Suunnitelemme ja toteutamme myös KNX ja muita Audio/Video järjestelmiä.


Sähköurakointi voltti OySähköurakointi voltti Oy, Espoo

Partner KNXTeemme uudistaloja sekä liikekiinteistöjä. Osaamme suunnittelun, asentamisen ja käyttöönoton. Olemme hyviä järjestelmien vikaselvityksissä, vanhojen KNX-järjestelmien muokkauksessa ja dokumentoinnissa sekä integroinnissa uusiin energiatehokkaisiin toiminnallisuuksiin. Ota rohkeasti yhteyttä, autamme ja urakoimme mielellämme!


Wisetec Finer Oy, Vihti

Partner KNXKNX-kohteiden suunnittelua, urakointia ja ylläpitoa jo 15-vuoden kokemuksella.


Sertifioimattomat yritykset


Aro SystemsAro Systems Oy, Helsinki, Tampere, Oulu

Aro Systems tuo tekniikan taloon. Olemme Helsingissä, Oulussa ja Tampereella toimiva sähkö-, tele- ja tietojärjestelmien urakointi-, huolto- ja ylläpitoyritys.


Kärkölän SähköKärkölän Sähkö Oy, Järvelä

Kärkölän Sähkö Oy tarjoaa kattavasti erilaisia sähköalan palveluita ja sähkösuunnittelua yksityisille rakentajille, yrityksille ja yhteisöille sekä pienteollisuuden tarpeisiin.

Lahden Elektro PlusLahden Elektro plus Oy, Nastola

Älykkäiden sähköjärjestelmien suunnittelu- ja asennuspalveluita.


PKS Talotekniikka Oy, Helsinki

PKS-Talotekniikka tekee kiinteistöjen talotekniikkaurakointia ja PKS-Service kiinteistöjen talotekniikan huolto ja kunnossapitoa.


Sähköneliö Oy, Lahti

Sähköneliö

Sähköneliö Oy tarjoaa laadukkaita sähköalan asennus-, huolto- ja korjaustöitä Päijät-Hämeen, Kanta-Hämeen, Kymenlaakson ja Uudenmaan alueilla.

Sähkö-VirelSähkö-Virel Oy, Vantaa

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi KNX- ja sähköjärjestelmien suunnittelu- ja asennuspalvelut.