ETS

KNX-standardi mahdollistaa eri valmistajien tuotteiden yhdistämisen ja ohjelmoimisen samalla työkalulla. Ohjelmistotyökaluna toimii ETS (Engineering Tool Software), joka on helppokäyttöinen, valmistajasta riippumaton suunnittelu- ja käyttöönottotyökalu.

Sen avulla voi ohjelmoida, suunnitella sekä määrittää kotien ja rakennusten älykkäitä ratkaisuja hyödyntäen KNX järjestelmätuotteita. ETS-ohjelmisto toimii tietokoneilla, jossa on Windows© -käyttöjärjestelmä.

ETS on suunnattu kaikille KNX-järjestelmien käyttäjille aloittelijasta kokeneeseen KNX partneriin tai asentajaan. Käyttäjän tiedoista ja taidoista riippuen tarjolla on eri kohderyhmille useita ETS-versioita ja niitä vastaavia työkaluja. Tällä hetkellä markkinoilla on seuraavat kolme ETS5 -versiota:

  • ETS5 Professional: kattaa kaiken kokoiset projektit ja toiminnot alusta loppuun
  • ETS5 Lite: pienistä keskisuuriin projekteihin (20 laitetta)
  • ETS5 Demo: ilmainen testi- ja kokeiluversio pienille testiprojekteille (3 laitetta)


Miksi ETS?


KNX-standardi takaa ETS-työkalulle pitkän ja lupaavan tulevaisuuden. Merkittävimpiä etuja ovat:

  1. Kaikki KNX-tuotteet ovat testattuja ja sertifioituja KNX ETS - työkalun kanssa valmistajasta riippumatta saumattomasti yhteensopiviksi.
  2. ETS on myös taaksepäin yhteensopiva niihin KNX-tuotteisiin, joiden kanssa on käytetty vanhempia ETS-versioita (ETS2:sta alkaen).
  3. Koska suunnittelijat ja asentajat ympäri maailmaa käyttävät samaa ETS-työkalua KNX-projekteihinsa, luotettava tiedonsiirto on taattu.