Täydennyskoulutuskeskukset

Seuraavat yritykset ja/tai yhteisöt tarjoavat KNX:n liittyviä koulutuksia Suomessa. Ota heihin suoraan yhteyttä, mikäli haluat lisää tietoa heidän kurssi- ja koulutustarjonnastaan.


Savonia-ammattikorkeakoulu Oy


Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Savoniassa voit hankkia KNX-osaamista esimerkiksi osana sähkö- ja automaatiotekniikan insinöörin tutkintoa tai avoimen ammattikorkeakoulun opintoina.

ABB

Valimopolku 4, 00380 Helsinki

www.abb.fi

ABB järjestää sekä koulutustilaisuuksia että webinaareja. Koulutukset ja webinaarit on suunnattu yrityksille ja sähköalan ammattilaisille, ja niiden sisältö on suunniteltu heidän tarpeisiinsa.

Amiedu

Valimontie 8 00380 Helsinki

www.amiedu.fi

Amiedu on ammatillinen aikuiskouluttaja, joka kouluttaa yksilöitä ja kehittää työyhteisöjä. Amiedusta löytyy kattava valikoima erilaisia koulutuksia: ammatillinen perustutkinto, ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto sekä sertifikaatti- ja lyhytkoulutuksia.

Axxell Utbildning

Vapparvägen 4, 21600 Pargas

www.axxell.fi

Yrkesskolan i Axxell Pargas har utbildat elmontörer sedan 60-talet inom El- och Automationsteknik.

Etelä-Savon ammattiopisto

Raviradantie 8-10, 50100 Mikkeli

www.esedu.fi

Etelä-Savon ammattiopisto on monialainen toisen asteen ammatillinen oppilaitos. Tarjoamme koulutusta seitsemällä eri koulutusalalla sekä nuorille että aikuisille. Toimipisteemme sijaitsevat Mikkelissä ja Pieksämäellä, mutta järjestämme koulutuksia myös muilla paikkakunnilla.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä

www.jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK) tarjoaa ammattikorkeakoulututkintoon johtavan koulutuksen lisäksi ammatillista opettajakoulutusta sekä täydennyskoulutusta.

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

www.jao.fi

Gradia tarjoaa työelämälle koulutus-, kehittämis- ja konsultointipalveluja. Koulutus- ja kehittämisohjelmien pohjana voivat olla tarjolla olevat näyttötutkintomahdollisuudet tai organisaatioille suunnitellut osaamisen kehittämispalvelut.

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda

Wärtsilänkatu 7, 04400 Järvenpää

www.keuda.fi

Keuda tarjoaa nuorille, aikuisille ja elinkeinoelämälle työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita seutukunnan menestykseksi.

Koulutuskeskus Sedu

Kirkkokatu 10, PL 313, 60101 Seinäjoki

www.www.sedu.fi

Koulutuskeskus Sedussa opiskelee yli 4000 opiskelijaa. Monialainen kouluttaja ja kehittäjä, tekniikassa ja liikenteessä vahva Sedu tarjoaa ammatillista koulutusta yli 40 ammattiin Seinäjoella ja laajasti Etelä-Pohjanmaalla.

Luksia Aikuisopisto

Vihdintie 30-32, 03100 Nummela

www.luksia.fi

Luksia aikuisopisto on osa Länsi-Uudenmaan ammattikoulutuskuntayhtymää, joka järjestää jäsenkuntiensa puolesta ammatillista koulutusta ja kehittää työelämän osaamista. Koulutustarjontaamme kuuluvat perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintojen lisäksi yrityksille suunnatut henkilöstökoulutukset.

OAMK

Kotkantie 1, 90250 Oulu

www.oamk.fi

Oulun ammattikorkeakoulun (OAMK) Tekniikan yksikössä suoritetaan insinööri (AMK), Bachelor of Engineering ja rakennusmestari (AMK) -tutkintoja. Ylemmässä koulutusohjelmassa suoritetaan insinööri (YAMK) -tutkintoja.


Oulun seudun ammattiopisto OSAO

www.osao.fi

OSAO kouluttaa osaavia ammattilaisia työmarkkinoille Oulun seudulla ja Koillismaalla.

Pohjois-Karjalan Koulutuskuntayhtymä Riveria

Peltolankatu 4, 80220 Joensuu

www.riveria.fi

Ammattiopistossa opiskellaan tekniikan ja liikenteen sekä kulttuurialojen tutkintoihin.

Salon seudun ammattiopisto

Venemestarinkatu 5, 24240 Salo

www.sataedu.fi

Salon seudun ammattiopisto on vetovoimainen, kilpailukykyinen ja joustavasti työelämän tarpeita palveleva oppilaitos, joka järjestää ammatillista peruskoulutusta tällä hetkellä noin 1700 opiskelijalle.

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK)

Tiedepuisto 3, 28600 Pori

www.samk.fi

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on 6000 opiskelijan ja 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Toimimme Suomen länsirannikolla Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä.

Savon ammatti- ja aikuisopisto

www.aikuistaoppimista.fi

Savon ammatti- ja aikuisopisto tarjoaa laadukkaita koulutus- ja kehittämispalveluja, jotka perustuvat laaja-alaiseen vuorovaikutukseen työelämän kanssa ja elinikäiseen oppimiseen.

Sähköinfo Oy

Harakantie 18b, 02600 Espoo

www.sahkoinfo.fi

Sähköinfo tarjoaa KNX-standardiin liittyviä peruskursseja järjestelmän suunnittelusta, käyttösovelluksista sekä ETS-työkalun käytöstä.

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus (TAKK)

www.takk.fi

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus tekee tiivistä yhteistyötä Pirkanmaan alueen elinkeinoelämän sekä muiden oppilaitosten kanssa aikuisten osaamisen kehittämiseksi.

Tampereen Ammattikorkeakoulu

Teiskontie 33, 33520 Tampere

www.tuni.fi

TUNI tarjoaa KNX-sertifiointikoulutuksia osana koulutusohjelmaa tai vaihtoehtoisesti jatko-/täydennyskoulutuksena kurssimuotoisesti. TUNI tarjoaa myös yrityksille ja yksityisasiakkaille suunnattuja räätälöityjä KNX-koulutuksia.

Turun Aikuiskoulutuskeskus

Kärsämentie 11, 20360 Turku

www.turunakk.fi

Turun Aikuiskoulutuskeskus on Varsinais-Suomen suurin ammatilliseen aikuiskoulutukseen erikoistunut koulutuksen järjestäjä, joka toteuttaa omaehtoista aikuiskoulutusta, työvoimakoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä yritysten henkilöstökoulutusta.

Vaasan aikuiskoulutuskeskus

www.vakk.fi

Vaasan aikuiskoulutuskeskus kouluttaa käytännön osaajia työelämän tarpeisiin ja nykyisen tietoyhteiskuntamme aktiivisiksi jäseniksi. Vaasan aikuiskoulutuskeskus kehittää ja palvelee yrityksiä ja muita työelämän organisaatioita.

Valkeakosken ammatti- ja aikuisopisto

www.vaao.fi

Valkeakosken ammatti- ja aikuisopisto tarjoaa eri alojen tutkintoon johtavaa ammatillista perus- ja lisäkoulutusta.

Winnova

www.winnova.fi

Winnova tarjoaa eri alojen tutkintoon johtavaa ammatillista perus- ja lisäkoulutusta neljällä eri paikkakunnalla Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä alueen elinkeinoelämän sekä muiden oppilaitosten kanssa.