Urakoitsijat Itä- ja Pohjois-Suomi

Pohjoisimmassa Suomessa KNX-asennuksissa palvelee Hannu Tapion johtama, rovaniemeläinen Sähkötapio Oy.FRG Group Oy, Kuopio

HaluaKNX Partnermme auttaa yritystäsi säästämään energiaa ja rahaa.

Toteutamme yrityksenne kiinteistöjen energiakatselmukset, kartoitamme potentiaaliset säästökohteet, teemme taloudelliset laskelmat ja huolehdimme hankkeet alusta loppuun laadukkaasti sekä luotettavasti.

Toimittajariippumattomuus ja avoimuus on meille tärkeä tekijä. Emme halua, että asiakkaamme sitoutuu suljettuun järjestelmään. Valintamme on KNX, joka auttaa käyttämään energiaa fiksusti.

FRG Group Oy palvelee:

  • LED-valaistusjärjestelmien ja ohjausjärjestelmien suunnittelu, tuotteet, asennus ja ylläpito
  • Kiinteistöjen energiakatselmukset ja energiatehokkaat säästöratkaisut pk-sektorin yrityksille
  • Sähkösuunnittelu
  • Sähköasennus
  • Tuotemyynti


Liittäjä Talotekniikka Oy, Oulu

Virallinen KNX-partneriLiittäjä on Oulussa tukikohtaansa pitävä, Pohjois-Suomen alueella toimiva sähköisen talotekniikan ammattilainen. Suunnittelemme ja toteutamme KNX-järjestelmät omakotitaloista ja vapaa-ajan asunnoista suuriin toimitiloihin ja julkisiin rakennuksiin.
Missiomme on yhdistää rakennuksen tekniset järjestelmät toimivaksi, käyttäjäystävälliseksi ja energiatehokkaaksi kokonaisuudeksi. Kaikessa sähköurakoinnissa meillä on vakiovarusteena kunnon palvelu, tekijöinä reilut ja reippaat tyypit.


MT Automation Oy, Varkaus

Teemme automaatioasennuksia teollisuuteen ja kiinteistöihin. Olemme myös erikoistuneet KNX-järjestelmiin. Automaatiojärjestelmien toteuttajana olemme luotettava, ammattitaitoinen, asiantunteva ja palveleva. Osaamme konsultoida teitä oikeiden järjestelmien käyttöönotossa ja asentaa järjestelmät mihin tahansa kohteeseen. Olemme sertifioitu KNX-partner.


Sähkötapio Oy, Rovaniemi

KNX PartnerSähkötapio tekee sähkö- ja teleasennuksia ja laitehuoltoja. Saat meiltä vaivattomasti myös KNX-automaatiojärjestelmän. Kotipaikkamme on Rovaniemi, mutta Lapin porstuasta lähdemme hommiin minne tahansa Pohjois-Suomeen.

Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, kaikenkokoiset yritykset ja julkisyhteisöt. Haluamme toimia aina parhaamme mukaan reilulla asennusasenteella asiakkaittemme eduksi. Yrityksellä on kansainvälisesti hyväksytty KNX Partner -sertifikaatti.