Suunnittelijat Itä- ja Pohjois-Suomi

AH-Talotekniikka (AH

http://www.ah-talotekniikka.fi

Elens Oy), Kuopio

AH-Talotekniikka tarjoaa asiakaslähtöistä ja ammattitaitoista sähkö- ja tietojärjestelmäsuunnittelua yli 40 vuoden kokemuksella.


FRG Group Oy, Kuopio

Haluamme auttaa yritystäsi säästämään energiaa ja rahaa. Toteutamme kiinteistöjen energiakatselmukset, kartoitamme potentiaaliset säästökohteet, teemme taloudelliset laskelmat ja huolehdimme hankkeet alusta loppuun laadukkaasti sekä luotettavasti.

Toimittajariippumattomuus ja avoimuus on meille tärkeä tekijä. Emme halua, että asiakkaamme sitoutuu suljettuun järjestelmään. Valintamme on KNX, joka auttaa käyttämään energiaa fiksusti.


JN Electric

JN Electric Oy, Kiiminki

JN Electric Oy on Oulussa toimiva sähkösuunnittelun ammattilainen. Yrityksellä on kansainvälisesti hyväksytty KNX Partner -sertifikaatti.Liittäjä Talotekniikka Oy

Liittäjä Talotekniikka Oy, Oulu

Liittäjä on Oulussa tukikohtaansa pitävä, Pohjois-Suomen alueella toimiva sähköisen talotekniikan ammattilainen. Suunnittelemme ja toteutamme KNX-järjestelmät omakotitaloista ja vapaa-ajan asunnoista suuriin toimitiloihin ja julkisiin rakennuksiin.

Missiomme on yhdistää rakennuksen tekniset järjestelmät toimivaksi, käyttäjäystävälliseksi ja energiatehokkaaksi kokonaisuudeksi. Kaikessa sähköurakoinnissa meillä on vakiovarusteena kunnon palvelu, tekijöinä reilut ja reippaat tyypit.