Franklin oy KNX Finlandin jäseneksi

Franklin Oy – Energiaviisaan sukupolven edustaja KNX Finlandin jäseneksi!

”Franklin on nuorekas ja kasvava sähköalan edelläkävijä. Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme kiinteistöjen ja rakennusten moderneja sähköteknisiä ratkaisuja dynaamisella otteella. Intohimomme on toteuttaa erottuvia kiinteistöratkaisuja, jotka lisäävät sekä asukkaan elämänlaatua että rakennettavan kohteen vetovoimaa. Uskomme yhteistyön voimaan ja käytössämme on uusimmat energiaviisaan rakentamisen vaatimuksiin vastaavat järjestelmät ja tuotteet,” Franklin oy:n toimitusjohtaja Tino Suomela sanoo. 

Franklin oy:n juuret ovat vuodessa 2015 perustetussa IG Kodit oy:ssä. Laajentuneen yritystoiminnan myötä yritys muutti nimensä Franklin oy:ksi.

"Vuonna 2020 joukkomme laajeni vahvoilla asumisen ammattilaisilla. Tuomas Mäkelä ja Anna Ritakallio-Mäkelä jakavat kanssamme saman näkemyksen tulevaisuuden asumisesta. Tämän seurauksena olemme valmiita tarttumaan uusiin haasteisiin, kasvattamaan mittakaavaa ja jatkamaan hyvin alkanutta kasvutarinaa.

Uuden edessä oli hyvä aika uudistaa myös yrityksen nimi ja brändi. Olemme nyt Franklin Oy! Uuden nimen takaa löydät edelleen samat tutut ihmiset ja palvelut," Suomela kertoo.

https://franklinoy.fi/

Tervetuloa Franklin!

KNX 17.6.2020