Mikael Sjöblom KNX Finland ry:n uudeksi puheenjohtajaksi


KNX Finland ry:n vuosikokous järjestettiin 14.5.2019 Espoossa Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton tiloissa. Kokouksessa käytiin läpi yhdistyksen uutta strategiaa, keskusteltiin edellisen toimintakauden saavutuksista ja taloudesta, valittiin uusi hallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä uusi hallitus. Vuosikokous valitsi Mikael Sjöblomin Oy Merilux Ab:sta uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi. Yhdistyksen pitkäaikainen hallituksen puheenjohtaja, joka on yhdistyksen yksi perustajista, Veijo Piikkilä Stateko Oy:sta valittiin hallituksen varapuheenjohtajaksi. Vuosikokouksessa valittiin seuraavan toimintakauden hallituksen jäsenet.

Edellinen toimintakausi oli kiireinen

”Edellisen toimintakauden merkittävimpiä tapahtumia oli KNX Finlandin 10-vuotisjuhlaseminaari, joka järjestettiin lokakuun alussa Helsingissä” toiminnanjohtaja Alexandre Zaitsev korosti. Seminaarissa kuultiin loistavia puheenvuoroja ja oli mahdollisuus tutustua KNX-uutuuksiin. Zaitsevin mukaan paikalla oli reilusti yli 200 henkilöä ja tapahtuma sai suurta näkyvyyttä.  

Lisätietoa tapahtumasta: http://knx.fi/uutiset.php?aid=224647&k=-1

Seminaarin esitykset, video ja valokuvat: http://knx.fi/index.php?k=224651

KNX association täyttää 30 vuotta

”Lähitulevaisuuden tärkeimpiä projekteja ovat KNX-koulutuskiertue ja yhteiset hankkeet Motivan, Aalto yliopiston sekä Suomen Rakennusinsinöörien Liiton kanssa” yhdistyksen kunniapuheenjohtaja Johan Stigzelius kertoi. ”Ensi vuonna KNX:llä on taas merkittävä vuosiluku, nimittäin KNX association täyttää 30 vuotta” korosti Zaitsev. Mikael Sjöblomin mukaan "30 vuoden ikä" on hyvin pitkä, kun mietitään sillä aikavälillä tapahtunutta teknistä kehitystä.

KNX Finlandin jäsenmäärä näyttää hieman kasvaneen edellisen toimintakauden aikana. Myös merkittäviä KNX-kohteita on valmistunut. 

Kuva: Maria Heinola Sähköinfo Oy


KNX 29.5.2019