Sertifioitu suunnittelija ja toteuttaja KNX-Works Oy KNX Finland ry:n jäseneksi


KNX-Works Oy suunnittelee ja toteuttaa yksilöllisiä KNX-taloautomaatioratkaisuja koteihin, vapaa-ajanasuntoihin sekä julkisiin tiloihin maailmanlaajuisesti.

Tavoitteenamme on olla alan kiistaton edelläkävijä, joka kerta toisensa jälkeen pystyy ylittämään asiakkaidensa odotukset sähkö- ja taloautomaatiojärjestelmien suunnittelun ja toteutuksen osalta.

Emme elä enää kultaista 80-lukua, vaan pyrimme tarjoamaan huomisen taloautomaatioratkaisut asiakkaidemme koteihin jo tänään.

Pitkä ja laaja-alainen kokemus alalta sekä kansainvälinen KNX Partner- sertifiointi takaavat toimintamme korkean laadun kaikissa tilanteissa. Haluamme olla luottamuksen arvoinen ja vastuullinen toimija, jota on helppo suositella myös muille.

Säännöllinen kouluttautuminen ja tiivis yhteistyö eri KNX-laitetoimittajien kanssa takaa, että tietotaitomme pysyy jatkuvasti ajan tasalla.

Toimintamme on aina täysin luottamuksellista ja allekirjoitamme tarvittaessa myös salassapitosopimuksen asiakkaan pyynnöstä toimeksiannon yhteydessä.

Toimistomme sijaitsee Turussa, mutta palvelemme sopimuksen mukaan asiakkaitamme missä päin maailmaa tahansa, lyhyelläkin varoitusajalla.


Tutustu palveluihin verkkosivuillamme.


Kansainvälinen ekspertti KNX Finlandin jäseneksi, tervetuloa!

KNX 2.2.2018