Digisähkö Oy KNX Finlandin jäseneksi

Digisähkö on taloautomaation johtava edelläkävijä. Palveluihimme kuuluu KNX-, sähkö- ja av-suunnittelu, sekä kattava taloautomaatiourakointi avaimet käteen periaatteella kuten esimerkiksi KNX-kohteen toteutus ja ohjelmointi. Lisäksi erikoisosaamisemme on se, että toteutamme integroinnit erilaisiin taloteknisiin- ja AV-järjestelmiin. 

Olemme Koti- ja toimistoautomaation ammattilainen !


Yrityksellämme asiantuntijat ovat kansainvälisesti KNX-partner sertifioituja ja olemme Suomen johtava Control4-asennusliike. Toteutamme myös Helvar/Dali-, sekä DMX-valaistukset ohjelmointeineen ja integraation KNX-järjestelmään. Meiltä saat myös kattavat sähköalan palvelut sekä atk- ja televerkkojen asennukset, lämmityksen, valaistuksen, monialueäänentoiston, kotiteattereiden ja turvallisuusjärjestelmien toteutukset.

Tiimillämme on monipuolinen AV-, IoT (Internet of Things), Pro Audio- ja sähköalan osaaminen sekä innovatiivisuutta reilusti yli 30 vuoden ajalta jota sovellamme juuri sinun tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat kotitaloudet sekä yritykset, yhdistykset ja säätiöt. Digisähkö on toteuttanut lukuisia korkean tason kohteita Suomessa, ja myös muualla Euroopassa.


Loistavaa, että KNX Finlandin verkosto on saanut uuden huipputekijän, jonka osaamisalueena on myös kokonaisvaltainen eri järjestelmien ja protokollien integraatio AV mukaan lukien.

Tervetuloa Digisähkö!


KNX 15.12.2017