Theben Oy KNX Finland ry:n jäseneksi


Theben on johtava aikaohjauksen, valaistuksen-, lämmityksen-, ilmanvaihdon- ja ilmastoinnin ohjausjärjestelmien sekä sensoriteknologian valmistaja ja toimittaja. Valmistamme tuotteita KNX - järjestelmään.


Theben osallistuu erilaisiin laatua, innovaatioita ja kestävyyttä koskeviin hankkeisiin. Lisäksi teemme yhdessä kumppaniemme kanssa sähköalan standardien kehitystyötä.

Jokainen ratkaisumme parantaa samalla myös energiatehokkuutta ja edistää siten kestävää energiansäästöä.

Menestyksemme pohjautuu työntekijöidemme asiantuntemukseen, josta innovaatiot ja tuotteidemme laatu syntyvät. Niiden joukossa on menestystuotteita kuten Porrasvalon ajastin ELPA tai theben-ajastin, joita olemme vuosikymmenien aikana toimittaneet yli 30 miljoonaa kappaletta kutakin. Siihen kuuluu myös läsnäolotunnistimien kehittäminen vuonna 1992 ja monenlaiset top2-(tekstiopasteiset) valikoiman kellokytkimet, joiden valmistuksessa ja myynnissä Thebenistä on tullut markkinajohtaja. Theben on myös laaja talotekniikan ja automaatiojärjestelmätuotteiden kuten KNX-tuotteiden valmistaja. Suomessa Theben on ollut jo KNX yhdistyksen perustamisesta asti mutta muualla maailmalla jo paljon kauemmin.

Ratkaisevinta on kuitenkin, että Theben on johdonmukaisesti ja päämäärätietoisesti kehittänyt ja laajentanut ydinasiantuntemustaan ajan-, valaistuksen-, ilmanvaihdon-, liike- ja läsnäolotunnistuksen parissa.

Yrityksellä on oma, VDE-instituutin auktorisoitu testilaboratorio, jossa tarkastamme kattavasti kaikki kehitystyön vaiheet ensimmäisestä ideasta ja prototyypistä aina sarjatuotantovalmiuteen asti. Nykypäivänä tämä ei ole mikään itsestäänselvyys.

Muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta kaikki tuotevalikoimat valmistetaan Saksassa - päätuotantolaitoksessa Haigerlochissa. Valmistuksen 100 % lopputarkastus takaa jo itsessään, että jokainen tuote lähtee yrityksestämme moitteettomassa kunnossa. Kaikkien näiden tekijöiden yhteisvaikutus antaa asiakkaillemme varmuuden siitä, että heidän rinnallaan on luotettava, vakaa ja kehitykselle avoin kumppani, johtava älykkäiden, energiaa säästävien ja mukavuutta lisäävien taloteknisten ratkaisujen toimittaja. Tätä kaikkea edustaa tuotemerkki Theben.


Tervetuloa Theben!

KNX 13.12.2017