KNX Finland ry:n toimintaa arvostetaan kansainvälisessä KNX yhteisössä

KNX Finland ry:n toiminnanjohtaja sai kutsun osallistua KNX Romanian ryhmän ensimmäiseen kokoukseen Bukarestiin kesäkuussa 2016. KNX Finland ry:n toimintamalli ja tekemiset sen perustamisesta asti olivat heidän kiinnostuksen kohde. Esittelimme Suomen KNX järjestön rakennetta, toimintatapaa ja miten koulutusohjelmat on laadittu sekä toimialajärjestöjen välisiä yhteistyökuvioita, joilla on saavutettu nykyinen tunnettu asemamme Suomessa.


Tilaisuudessa oli läsnä yli 200 edustajaa. Paikalla oli edustettuna toimittajia, integraattoreita, urakoitsijoita, suunnittelijoita, arkkitehteja, rakennuttajia sekä yliopiston edustajia. 25 toimittajalla oli pieni tila varattuna näyttelyssä.

KNX Finlandin esitys herätti vilkasta keskustelua. Monet kysymykset keskittyivät siihen, että miten pienellä organisaatiolla ja haastavassa kilpailukentässä olemme onnistuneet luomaan dynaamisen ja kasvavan yhteisön automaation edistämiseksi. Lisäksi esitelmiä pitivät mm. Arkkitehtiliiton puheenjohtaja, yliopiston edustaja, Sähkösuunnittelijoiden liiton edustaja ja KNX association.

KNX Finland ry:n toiminta on kansainvälisesti saanut tunnustuksen ja meidän toimintatapaamme ja ratkaisumalleja arvostetaan monessa maassa. Olemme tehneet useita uudentyyppisiä ratkaisuja olemassa olomme aikana, joita on sittemmin otettu käyttöön myös useassa muussa maassa. Koulutusohjelmamme, järjestöjen välinen yhteistyö ja yhteistyömme Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton kanssa ovat varsinkin olleet malleina muille.

 

KNX Finland ry
Toiminanjohtaja
Johan Stigzelius

KNX 13.6.2016