Koulutus ja tutkimus

KNX-järjestelmän taloudellinen asennus ja asianmukainen käyttö edellyttävät kaikkien KNX:n parissa työskentelevien henkilöiden vankkaa tietämystä.

KNX-kurssilla Prakticum-ammattikoulussa.

KNX Finland järjestää KNX:n liittyviä peruskoulutuksia yhteistyössä STUL:n ja KNX Finlandin yhteistyöyritysten kanssa. Peruskoulutuksista saat pohjatietoa KNX-standardin tarjoamista mahdollisuuksista kiinteistöohjauksissa sekä KNX-järjestelmän suunnittelusta ja asennuksesta.


Syvällisemmin perehdyttävät kurssit ja autorisointi

Mikäli haluat tutustua syvällisesti KNX-standardiin ja ETS-työkalun käyttöön sekä saada työelämässä hyödyllisen KNX-sertifikaatin, voit ilmoittautua minkä tahansa sertifioidun KNX-koulutuskeskuksen aihetta koskeville kursseille ympäri maailmaa. Kurssin päätteeksi järjestetään tentti, jonka hyväksytysti suorittaneille luovutetaan KNX Parter -sertifikaatti. Suomessa toimivat sertifioidut KNX-koulutuskeskukset löytyvät täältä.


Jatkokoulutus


Valmistajien laitteet tarjoavat runsaasti toiminnallisuuksia, minkä vuoksi kannattaa aika ajoin käydä erikoiskoulutuksia ja kursseja. Tehokas ohjelmointi on silloin huomattavasti yksinkertaisempaa. Opittuja asioita voi hyödyntää myös suunnittelun ja toteutuksen kustannuksien optimoimiseen.


 

 

Siirry sivun alkuun
 
 
 


KNX Finland Ry

Toiminnanjohtaja Johan Stigzelius

PL 55, 02601, Espoo
0500 405 478
etunimi.sukunimi@knx.fi


 
Asiamies Ville Reinikainen (jäsenasiat)

PL 55, 02601, Espoo
045 635 77 24
etunimi.sukunimi@sahkoinfo.fi

 


KNX yhteistyössä